Vă amintiți de perioada copilăriei, atunci când tot timpul stăteați cu picioarele ridicate pe perete și vă distrați de minune?

Iată de ce trebuie să stai cât mai mult timp cu picioarele ridicate pe perete!-Oare de ce nu ați face și acum același lucru?

Reduce edemului la picioare
Specialiștii spun că odată ce veți ridica picioarele pe perete, veți reduce edemul de la picioare, iar fluxul de sânge se va îmbunătăți.

Totodată, acest obicei reduce oboseala și senzația de greutate în picioare, așa că e bine să vă faceți un obicei pe care să-l practicați seară de seară, după muncă. Mai ales că veți scăpa și de sindromul picioarelor neliniștite, boala care afectează adesea persoanele în vârstă, mai ales femeile.

Și persoanele care au dureri de spate trebuie să stea cu picioarele ridicate pe perete, pentru că în acest fel coloana vertebrală se odihnește. De asemenea acest exercițiu înlocuiește cu succes antrenamentele sau yoga, căci contribuie la o relaxare rapidă. Nu în ultimul rând, statul cu picioarele ridicate pe perete este o poziție benefică pentru persoanele cu exces în greutate și ameliorează stresul și anxietatea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *