La începutul anului, frumoasa DJ Wanda a șocat pe toată lumea când și-a prezentat iubitul, pe Karl, un tip extraordinar, care iubește România și care locuiește la Londra. Chiar dacă nimeni nu se aștepta la lucruri atât de serioase, bruneta a intrat pe ultima sută de metri, pentru că peste o lună va deveni soția acestuia. Iată cum se pregătește Wanda pentru cel mai frumos moment al vieții ei.

Pentru evenimentul cel mare, DJ Wanda și-a întins fața și și-a pus botox

“Are tot ce nu am găsit la alt bărbat, carismă, personalitate, putere, umor și nebunie. Mă susține în tot ceea ce fac”, l-a descris DJ Wanda pe cel cu care își va uni destinele în doar o lună. Și cum momentul se apropie cu pași repezi, bruneta a început să facă tot ce-i stă în putință ca să arate cât mai bine ca mireasă.

În consecință, a fost supusă unei proceduri de întindere a feței și de injectare cu acid hialuronic și botox.
Iată ce a declarat DJ Wanda, legat de cel mai frumos moment al vieții sale:
„Noi ne-am cunoscut ca fiind pacientă. Sunt 10 ani de atunci și am dezvoltat o relație extraordinară. El este foarte deschis, foarte prietenos, foarte cald…poate să confirme foarte multă lume, chiar foarte multe vedete. Practic, eu nu am nicio operație estetică. Facem o mulțime de intervenții non-invazive, de mici retușuri. Chiar acum ne pregătim pentru nuntă. Facem un număr de mici retușuri, de intervenții, care să mențină forma cât mai fresh”.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *