E motorul familiei şi trudeşte pe brânci. Connect-R are agenda plină de concerte, e jurat la emisiunea “Next Star”, iar firmele mari se bat pe el pentru reclame. Aşadar, şi roadele au început să apară, iar bugetul solistului a crescut precum cozonacii. Printre achiziţiile recente se numără o splendidă vilă, în care el şi Misha au început o viaţă nouă.

Îţi creşte cota, îţi schimbi viaţa, dar şi casa. Asta e valabil şi pentru Connect-R (33 de ani), pe numele lui din buletin Ştefan Mihalache, solistul fiind, la ora actuală, unul dintre cei mai prolifici artişti autohtoni, scrie 9gag.red

La un concert încasează între 4.000 şi 6.000 de euro, la Antena 1 are un contract de aproximativ 30.000 de euro, iar din reclamele la guma de mestecat, la o celebră marcă de îngheţată şi la o cunoscută firmă de băuturi răcoritoare, Connect-R a mai pus deoparte o sumă frumoasă, în euro, cu cinci zerouri în coadă. De bănet nu se bucură singur, ci împreună cu familia sa: soţia Misha, fiica Maya, tatăl Ghinea Mihalache şi mama Rodica.

Imagini cu vila lui Connect-R

 

 


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *