Până acum am discutat de afecțiuni grave și tratarea lor. Ce facem însă cu micile accidente, pe care le putem suferi în timpul activităților zilnice?

Cum să scapi de senzațiile neplăcute-Am găsit și pentru ele o soluție, așa că haideți să descoperim împreună!

1.Te-ai ars la limbă?
Sigur ţi s-a întâmplat şi ţie! Limba este extrem de sensibilă şi trebuie să remediezi imediat problema.
Răcoreşte zona – cuburile de gheață sunt cele mai la îndemână modalităţi prin care poţi să îndepărtezi durerea din primele momente. De asemenea, iaurtul este unul dintre cele mai bune remedii pentru arsuri, aşa că foloseşte-l cu încredere.

2.Vânătăile
Neatenția face ca vânătăile să apară în cele mai nepotrivite momente. Vezi cum poți scăpa de ele peste noapte, cu remedii naturale.
Pasta de dinți se numără printre produsele care nu trebuie să lipsească din niciun cămin. Sigur, o folosim pentru menținerea sănătății orale, însă știai că te poate ajuta și să scapi de micile vânătăi, cauzate de neatenție?
Deși sună bizar, se pare că pasta de dinți are proprietăți antiinflamatorii. Tot ce trebuie să faci este să amesteci pastă de dinți cu loțiune de corp și să o aplici pe zona dureroasă. Aplică un bandaj și lasă amestecul să acționeze peste noapte.

3.Tăieturile
Te-ai tăiat din greșeală, atunci când încercai să prepari ceva gustos? Nu-i nicio problemă! Aplăci puțină vaselină pe tăietură și sângerarea se va opri.
4.Arsurile pe piele

Foloseai ondulatorul sau poate placa de păr și tocmai te-ai ales cu o arsură? Nu-i nicio problemă, aplică miere în acea zonă.
5.Pensatul

Dureros și lacrimogen! Așa este? Nu mai trebuie să te confrunți cu asta, îți recomand să masezi zona cu un cub de gheață, înainte de a începe să te pensezi!

Cum ți s-au părut trucurile noastre? Tu cunoști altele?


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *