Ca să fii mereu în ton cu moda, nu e așa de simplu, pentru că trebuie să te adaptezi situației.
Ba mai mult, specialiștii spun că, indiferent de anotimpul de afară, orice femeie care vrea să fie prețioasă și mai ales elegantă, trebuie să aibă în garderobă trei culori: alb, roșu și albastru închis.

Vrei să fii vedetă? Poartă un palton alb!

De ce le stă atât de bine femeilor când se îmbracă în culoarea albă? Pentru că această culoare se potrivește extrem de bine cu accesorii negre sau bej dar și cu alte culori, precum albastru deschis și diferite nuanțe de gri. Orice femeie care vrea să fie remarcată, trebuie să aibă întotdeauna în garderobă un palton alb, care se asortează perfect cu o pereche elegantă de ochelari de soare.

Dacă alegeți să purtați pantaloni albi sau fustă albă, le puteți combina perfect cu minunata culoare camel. Femeilor îndrăznețe li se potrivește de minune culoarea roșie, dar în aceste condiții trebuie să știți că e necesar să aveți părul și machiajul impecabile. Dacă optați pentru un palton roșu, fiți atente să aibă croiala simplă. Dacă alegeți haine de culoare albastru închis, ar fi bine să le asortați cu roșu și alb, dar și cu haine camel.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *