Cunoscută întregii lumi atât pentru melodiile sale, cât mai ales pentru stilul său provocator și totodată neconvențional, Lady Gaga se estimează că are o avere de aproximativ 275 de milioane de dolari.
Iată care sunt cele mai scumpe lucruri pe care acesta și le-a permis.

Deține un luxos Lincoln Mkz, cu un motor de 400 de cai putere

Lady Gaga se mândrește cu o superbă vilă în Califoania, cu șase dormitoare și șapte băi, o sală de petreceri cu o suprafață de 1300 de metri pătrați, dar și trei bucătării, al cărei preț se ridică la valoarea de 5,25 milioane de dolari. De asemenea, aceasta este fericita posesoare a unui avion Private 757, personalizat, cu bucătărie proprie la bord, bucătari privați, mai multe dormitoare și acces la băi private.

Prețul estimat pentru acesta este de 65 milioane de dolari. Totodată, când are spectacole pe coasta de Est în locuri precum Miami, New York, Lady Gaga și-a închiriat un apartament, pentru care plătește aproximativ 22.000 de dolari pe lună. În plus, cântăreața deține și un Lincoln Mkz, cu un motor de 400 de cai putere, cu acoperiș din sticlă retractabil panoramic care se glisează înapoi pentru a avea o priveliște de invidiat dar și un Chevrolet Suburban, lansat în 1936, care poate ajunge la 60 km/h în mai puțin de 9 secunde.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *