S-au născut la 25 septembrie, dar cu o diferență de 25 de ani. Mulți nu au crezut că relatia lor va rezista testului timpului. Dar ei au crezut!

Acest celebru cuplu s-a născut în aceeași zi – 25 septembrie, dar la o diferență de 25 de ani. Un sfert de secol. Pentru cineva aceasta este o epocă întreagă, pentru cineva este o jumătate de viață. Dar dragostea nu este măsurată după vârstă și timp. Iar povestea lui Michael Douglas și a Catherinei Zeta-Jones este o dovadă clară a acestui fapt, scrie 7secunde.com

Catherine Zeta-Jones

Kat s-a născut să strălucească pe scenă. Era evident înca din copilărie. Fetița a început să cante și să danseze inca de la o vârstă fragedă. În 1987, Kat a debutat la Londra într-un muzical care a adus popularitatea. Curând, i s-a oferit rolul Scheherazadei, care a reușit în mod strălucit.

În 1991, Zeta-Jones a jucat în emisiunea “Cute May Buds” Kat nu intenționa să se oprească. La vârsta de 30 de ani, este dificil să obții recunoaștere la Hollywood, dar nu și pentru Catherine, cu talentul, frumusețea și carisma ei.

Cariera ei s-a dezvoltat rapid: o mulțime de propuneri, probe, fotografii. În 2003, a primit Oscar pentru rolul de susținător al muzicii “Chicago”, devenind una dintre cele mai căutate actrițe.

Michael Douglas

Michael s-a născut într-o familie faimoasă, iar viitorul său a fost probabil determinat de acest lucru. După ce părinții lui au divorțat, Michael a trăit împreună cu mama sa și a urmat școala militară.

El a visat întotdeauna o carieră în actorie și chiar și-a întrerupt educația universitară de dragul ei. Din 1972, Douglas a făcut o carieră uimitoare, declarându-se un producător strălucit și un actor extraordinar. În 2013, a primit premiu Oscar, toate titlurile principale din SUA (Emmys, Globurile de Aur, Premiul SUA ), cu milioane de fani, zeci de romane și două căsnicii.

Katherine a ascuns întotdeauna cu mare atenție o dependență față de bărbații bogați și de succes cu conexiuni și, probabil, nu numai prin apariția ei, ci și prin indiferența bine-jucată.

În 2011, Michael Douglas a învins complet o boală fatală, datorită lui Dumnezeu și soției sale. Actorul a început să lucreze din nou. Catherine a jucat, de asemenea, în două filme. Au copii minunați Dylan și Carey. Viața și-a revenit.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *