Poate fi autosugestia calea spre schimbarea pe care o dorim atât de mult? Specialiștii răspund la unison pozitiv la această întrebare.

Ne putem schimba rapid modul de a gândi cu ajutorul autosugestiei-Iată ce trebuie să facem ca viața noastră să ia o întorsătură neașteaptată, iar noi să fim din ce în ce mai fericiți.

Cel mai important lucru este să credem

De câte ori ați încercat să vă autosugestionați, folosind des afirmații pozitive de genul sunt bine, totul merge excelent. Dar, totuși, nimic din ce ați vrut să faceți, nu a funcționat. Care este motivul? Specialiști spun că nu a ieșit ce ați vrut, pentru că ați folosit mintea conștientă pentru acele afirmații și atunci totul a fost respins.

La fel este și în momentul în care doriți să dormiți și nu puteți și atunci noaptea vi se pare un chin. Cu alte cuvinte, totul se va materializa în momentul în care factorul critic al minții va fi eliminat. Pentru a reuși să ne autosugestionăm trebuie, mai presus de toate, să credem că putem face ca acel lucru să se întâmple.

Cu toată convingerea, fără a avea nici cea mai mică urmă de îndoială și atunci rezultatul pozitiv va veni foarte repede. Nu faceți efort să găsiți explicații raționale. De asemenea, spun specialiștii, pentru a avea parte de o deconectare binevenită, faceți un exercițiu simplu, dar de mare ajutor: rămâneți cu ochii închiși și mențineți această stare timp de câteva minute.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *