Oare câți dintre bărbați ar face orice doar ca să o cucerească pe femeia visurilor? Se pare că majoritatea, chiar și cei care vor să pară duri. Și asta pentru că iubirea poate învinge tot.

Cei mai importanți pași pentru a cuceri o femeie-Iată, domnilor, care sunt cei mai importanți pași pentru ca femeia pe care o iubiți să vă cadă în brațe.

Un nu hotărât rutinei!
O primă întâlnire și vă uitați deja de o oră în șifonier, însă nu știți ce lucruri să îmbrăcați? Dacă vreți să faceți parte din categoria bărbaților care au întotdeauna îngrijiți și atenți cu imaginea lor, purtați întotdeauna o cămașă elegantă. Fie că o veți asorta cu blugi, fie cu o pereche de pantaloni de stofă, femeia din fața dumneavoastră va fi impresionată.

Știți de ce se strică multe dintre relații? Intervine rutina! Soluția este să vă surprindeți iubita cu cele mai originale idei. Aflați care sunt pasiunile acesteia și faceți lucruri speciale, nu doar să o scoateți la restaurant sau să o duceți la film. Ce spuneți de o plimbare cu elicopterul? Sau, de ce nu, o lecție de echitație? Cu siguranță, că un astfel de moment nu va fi uitat niciodată.

Cum sunteți la începutul unei relații, trebuie să fiți atenți la amănuntele care, la prima vedere, par absolut neimportante. Drept urmare, amintiți-I doamnei de un lucru banal, dar la care ea ține foarte mult și veți fi surprinși de atitudinea acesteia. Nu uitați să fiți romantici, pentru că orice femeie e sensibilă la acest lucru și mulțumiți-I că face parte din viața dumneavoastră.

Nu în ultimul rând, oferiți-I ajutor, dar fără să o faceți să se simtă inutilă. Ce spuneți dacă într-o zi ar recunoaște că sunteți bărbatul pe care l-a așteptat toată viața?

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *