Ultima sambata a lunii iulie vine cu vesti neasteptate pentru zodii. Ce spun astrologii despre aceasta zi, poti afla in cele ce urmeaza.

Previziuni astre pentru maine, 27 iulie

Berbec

Maine vei fi cautat de o cunostinta care incearca sa iti propuna sa te implici in ceva; chiar daca nu iti va zice din prima sau iti va prezenta situatia voalat, intentia este de a-ti vinde ceva: un produs, o afacere, o idee.

Taur

Nu neglija viata de cuplu. Partenerul are nevoile lui si incearca sa iti transmita ceva. Ar fi bine daca ai rezerva seara doar pentru voi, ca sa puteti discuta in liniste, potrivit horoscopului prezentat de site-ul yve.ro

Gemeni

Maine vei purta discutii serioase cu partenerul de viata. Aveti o problema pe care incercati de mult timp sa o lamuriti si maine, ca un balon umflat la maximum, se sparge sau este posibil ca din lucruri mici sa se ajunga la reprosuri mai mari, care trebuiau spuse la timpul lor. Daca sunteti cerebrali si tineti la relatie, toate se vor lamuri si vor intari si mai mult legatura voastra.

Rac

Maine astrele spun ca vei avea o intalnire cu iz romantic. Poate partenerul de viata iti pregateste ceva placut; daca esti singur, este posibil sa intalnesti pe cineva cu care sa rezonezi si alaturi de care sa te simti foarte bine. Ai grija, ca ceva se complica; cere subtil detalii esentiale persoanei pe care o placi, pentru ca sunt ceva surprize mai putin placute pe care le ascunde initial.

Leu

Esti invitat undeva, la o masa ori la o degustare, sau poate mergi la cineva care te serveste cu ceva din ce a gatit si iti cere o parere. Nu te incapatana sa refuzi, vei avea parte de amuzament si noutati.

Fecioara

Maine te intalnesti si porti o discutie cu un prieten vechi si lucrul acesta iti aduce multa multumire. Starea ta sufleteasca se schimba in bine pentru intreaga zi; afli o multime de vesti despre cunostinte comune si va bucurati impreuna de amintiri.

Balanta

Partenerul de viata iti creaza oarecare probleme in sens ca tu il rogi sa faca anumite lucruri care va privesc pe amandoi si care v-ar asigura un plus de confort, iar el amana si prioritizeaza cu totul alte probleme.

Scorpion

Trebuie sa ai mai multa grija de tine maine si sa iti armonizezi corpul si mintea. Alungi monotonia si plictiseala in cuplu, caci iti pot strica relatia. Indiferent daca ai sau nu o viata linistita, lucrurile se vor imbunatati cu siguranta daca vei fi increzator.

Sagetator

Maine iti face deosebita placere sa filosofezi. Asa ca vei cauta un partener de discutie; cum nu ai pe nimeni la indemana, incepi sa dai telefoane, sa trimiti mesaje sau chiar sa postezi pentru prietenii tai pe retelele de socializare, scrie yve.ro

Capricorn

Te concentrezi pe confortul domestic, iti imaginezi modele noi pentru relatiile de familie. Putina creativitate va fi bine-venita in relatiile sentimentale. Ar fi bine sa faceti miscare, caci esti prea sedentar, iar acest fapt are efecte negative asupra sanatatii fizice si mintale.

Varsator

Maine toti par ca abia tin pasul cu tine. Esti plin de energie si de forta creatoare si nu este bine sa te pierzi in lucruri marunte. Daca nu ai altceva interesant de facut, iti recomand sa lucrezi la proiectele personale pe care le ai incepute.

Pesti

O situatie ciudata te scoate putin din rutina de zi cu zi. Spiritul tau onest te determina sa intri intr-un c0nflict cu o persoana ale carei intentii nu sunt tocmai bune. Iti recomand sa fii prudent, pentru ca este posibil ca oamenii pe care esti gata sa ii acuzi sa fie destul de periculosi…


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *