Cel puțin 20.000 de persoane au semnat o petiție online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru criminalul din Caracal.

Petiția a fost semnată în mai puțin de 24 de ore de peste 20.000 de oameni.

“Pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și decizia fiind cuprinsă în Constituția României din 1991, reconfirmată. De asta avem nevoie de pedeapsa cu moartea, pentru aceste creaturi profund defecte și ireparabile. Merită această bestie indulgență?

Cerem modificarea codului penal prin inasprirea pedepselor pentru viol si crima. Modificare articolului 218, (1) introducerea pedepsei de 25-50 de ani de inchisoare pentru viol, in loc (3-10 ani) inchisoare cat este in prezentul cod si pedeapsa cu moartea pentru crime odioase comise de criminali care NU mai pot fi reintegrati in societate!”, se arată în descrierea petiției online, scrie fabricatinromania.info

Gheorghe Dinică e suspectat că ar fi răpit, violat, ucis și mai apoi tranșat cel puțin două fete date dispărute. Crimele cumplite s-ar fi petrecut în casa lui din Caracal. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

AICI SE SEMNEAZA!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *