Ca să eviți ca produsele tale cosmetice să râncezească sau să se strice, creându-ți probleme de sănătate, specialiștii vă sfătuiesc ca mai ales pe perioada verii să le țineți la frigider.

Aceste produse cosmetice nu au voie să stea decât în frigider-Iată ce produse trebuie să stea mereu la rece.

Cremele de ochi își fac efectul mai repede dacă stau la rece
Printre produsele cele mai sensibile în timpul verii se numără cremele de ochi. Odată ce le veți ține la frigider, acestea nu doar că nu se strică, ci vor acționa cât mai rapid, atenuând cearcănele şi pungile de sub ochi.

De același tratament au nevoie și rujurile, balsamurile sau gloss-urile de buze. Când le veți folosi, veți constata că acestea au o culoare mai intensă şi sunt mult mai rezistente.

La rândul său, rimelului îi place foarte mult locul rece, iar dacă îl vei ține la frigider, vei ține departe bacteriile care se pot dezvolta în tubul de mascara.

Și tot la rece vor trebui depozitate și produsele pentru protecție solară, pentru că la rece se menţine cel mai bine calitatea factorilor de protecţie UVA şi UVB. Nu în ultimul rând, nu uita să ții la frigider și parfumurile, pentru că lăsate la căldură, se alterează semnificativ.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *