Dacă aveţi probleme cu coşurile, probabil că aţi încercat deja o mulţime de tratamente antiacneice, atât naturale, cât şi alopate, la recomandarea medicului dermatolog.

Din păcate acneea nu dispare cu una cu două, mai ales când cauzele apariţiei acestei afecţiuni sunt reprezentate de dezechilibre hormonale ori alte afecţiuni.

Pentru multe persoane care suferă de acnee, vara reprezintă o perioadă de agravare.
Tocmai de aceea am căutat pentru dumneavoastră un tratament simplu şi eficient, pe care să-l puteţi folosi de îndată, pentru a evita erupţiile de vară.
Multe persoane care l-au încercat spun că au reuşit să scape de coşuri foarte repede, iar în unele cazuri acestea nici n-au mai apărut.

Şi, oricât de ciudat ar suna, trebuie să ştiţi că pentru acest tratament nu aveţi nevoie decât de o pastilă, pe care nici măcar nu trebuie s-o înghiţiţi!

Pastila despre care este vorba este Ibuprofenul – capsulă moale.

Şi tot ce trebuie să faceţi este să tăiaţi o astfel de pastilă pe jumătate şi să frecaţi uşor zonele afectate de acnee cu lichidul din capsulă.
Ibuprofenul are acţiune antiinflamatoare şi calmează imediat roşeaţa.

În plus, cantitatea foarte mică de alcool din compoziţia capsulei ajută laabsorbţia substanţelor active.
Astfel, în numai câteva minute de la aplicare se poate observa cu ochiul liber că pielea începe să-şi recapete aspectul.
Aplicat pe coşuri seara, Ibuprofenul poate face minuni până dimineaţa!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *