Vă întrebați cum de unele persoane nu au grija banilor? Poate că, în afara faptului că muncesc foarte mult, țin cont și de anumite tradiții.

Cum ar fi de exemplu, să aibă în casă planta banului sau Crassula Ovata, o minune originară din Africa de Sud, care influențează viața în mod pozitiv.

Se așază în sud-estul camerei
Specialiștii în feng shui spun că oricine vrea să aibă spor la bani trebuie să țină în casă planta banului, cu frunze rotunde, asemenea unor mici bănuți, una dintre cele mai ușoare plante de îngrijit. Pentru ca aceasta să vă aducă satisfacțiile financiare pe care le doriți, se va așeza în partea de sud-est a camerei.

Pentru ca planta să fie fericită, trebuie să țineți cont de următoarele aspecte: crește bine la soare, dar poate sta și în penumbră, pe timpul verii trebuie udată o dată la două săptămâni, iar iarna odată pe lună. De asemenea, pământul în care crește planta trebuie să conțină nisip.

Trebuie să aveți grijă să tundeți planta banului în fiecare primăvară pentru a stimula îngroșarea tulpinilor. De asemenea, se spune că cine vrea să aibă bani trebuie să țină permanent o monedă, în casă, astfel încât vizitatorii să treacă peste aceasta.

Nu în ultimul rând, cine are mătură, nu trebuie să o țină niciodată cu coada în sus, ci invers.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *