În ultima vreme, în cuplul Prodanca-Reghe aproape toate știrile conduc la un divorț celebru după 11 ani de căsnicie!

Persoane din preajma celor doi au dezvăluit, recent, în presă, că totul s-ar fi terminat în relația lor, doar că vedetele încă păstrează discreția pe marginea acestui subiect delicat.

”Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, a declarat o sursă din apropierea soților Reghecampf, pentru Click!

Anamaria Prodan s-a despărțit de Reghe?! ” E treaba noastră”

În consecință, este real? Anamaria Prodan s-a despărțit de Reghe? Așa pare, dacă ar fi să ne luăm după spusele cunoscuților! Însă, realitatea contrazice informațiile, iar reporterii WOWbiz.ro vin în premieră cu un exemplu extrem de concludent. ”Fără mare tam-tam, tehncianul a fost în România acum câteva zile, la casa lui și a Anei de la Snagov și nici vorbă de separare. Din contră, toată familia a petrecut la ziua juniorului și s-a simțit perfect, iar Ana și Laurențiu au fost mai apropiați ca oricând”, au povestit prietenii familiei. Mai mult, agenta FIFA a dat, după această perioadă petrecută cu soțul ei, și o declarație în care a negat bârfele, firește, în stilul său. ”Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Laur este un romantic incurabil. La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi”, a conchis Ana, conform libertatea.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *