Clasici, eleganți, seducători, pantofii stiletto sunt mereu la modă. Vechea denumire italiană de „stiletto” înseamnă pumnal, referindu-se la tocul ascuțit și subțire al acestor pantofi. Dar acest nume oarecum periculos ne duce în același timp cu gândul la o femeie fatală, cu picioare lungi și subțiri, după care se întorc toate capetele. Fie că sunt sandale, pantofi, botine până la gleznă sau cizme, stiletto arată incredibil de sexy pe picioarele tale.

De ce trebuie să porți pantofi stiletto în această toamnă

Ai mai multe motive să porți pantofi stiletto în sezonul care urmează, mai ales că se lansează o largă varietate de modele, potrivite atât fetelor „cuminți”, cât și persoanelor extravagante.

Pantofii stiletto îți dau un aspect de manechin
Cu siguranță că atunci când îți iei stiletto, fie pentru un eveniment de business, fie pentru o întâlnire romantică, te simți tot timpul sub lumina reflectoarelor. Acești pantofi rafinați te fac să arăți mereu ca în fața camerelor de luat vederi sau ca și cum te-ai pregăti de o paradă pe podium. Este un sentiment foarte plăcut, de mândrie și feminitate în același timp,relateaza divahair.ro

Picioarele tale par mai lungi cu stiletto
Dacă vrei ca eleganța piciorului tău să fie remarcată, pantofii stiletto sunt cei mai potriviți. Îți subțiază glezna, subliniază linia fină a gambei, dau formă și delicatețe întregului picior.

Cu stiletto, silueta ta pare mai suplă
Atunci când porți pantofi stiletto, pari mai înaltă, evident, dar și mai suplă. Efectul acesta, chiar dacă este doar o iluzie, ne pune într-o lumină favorabilă în ochii partenerilor și le face pe alte femei să ofteze de invidie.

Stiletto provoacă adevărate descărcări de serotonină
Cum încalți acești pantofi, te simți brusc mai energică, gata să faci noi cuceriri, fericită să fii tu însăți. Îți dau încredere în tine, te fac să te simți frumoasă și dorită.

Da, este adevărat: pantofii stiletto schimbă felul cum mergi, cum te așezi, transformându-te din cap până în picioare, precum pantofii Cenușăresei. Așa că nu ezita să-i încerci toamna aceasta, dacă vrei să cucerești orice prinț care îți iese în cale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *