In Dordogne din sud-vestul Frantei, se afla o moara veche transformata intr-un hotel uimitor, asezat pe malul unui rau linistit. Aici este si locul unde poti lua masa la un restaurant Michelin Star, care are afara o terasa frumoasa.

Hotelul „Le Moulin Du Roc 4 *” este unul dintre cele mai frumoase și mai convenabile hoteluri franceze, care a fost construit în 1969 în micul oraș Champagnac de Beler.

 

 

Acest oraș romantic se află în centrul regiunii franceze Perigord, pe frumoasele maluri ale râului Drone. Acest hotel este un loc minunat pentru o lună de miere în liniște, printre locuri incredibil de frumoase din Franța

Le Moulin Du Roc este un hotel mic, există doar cincisprezece camere excelente, care sunt decorate într-un stil vechi de lux, cu mobilier antic și obiecte interioare elegante, cu toate cele mai moderne facilități.

Absolut din toate camerele acestui hotel, sunt deschise vederi uluitoare asupra apelor calme ale râului Drone, cu țărmuri frumoase și verzi. Camerele hotelului francez Moulin Du Roc sunt situate în trei clădiri, care sunt legate între ele printr-un labirint elegant, deși destul de bizar, de mici poduri, terase amenajate și scări pitore în spirală.

 

 

Hotelul are cel mai bun restaurant din Perigord, ai cărui oaspeți se pot bucura de preparate excelente într-una din cele două săli de mese situate aici. Dacă vă place să mâncați într-o vacanță proaspătă, puteți sta pe terasa în aer liber de lângă râu. Bucătarul restaurantului pregătește cele mai rafinate preparate din bucătăria franceză, exclusiv din cele mai proaspete produse locale.

 

 

Oaspeții hotelului au posibilitatea de a se implica în sport și activități în aer liber. Aici puteți vizita un teren de tenis excelent, plimbare cu bicicleta în împrejurimile magnifice, faceți plimbări, stați cu o undiță de pescuit pe malul râului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *