Corpul nostru trebuie reînnoit și curățat din când în când. Există produse care pot ajuta acest lucru mai bine decât orice proceduri și medicamente.

Iata cateva alimente din bucataria ta care te ajuta sa iti cureti corpul:

1.Țelina stimulează glanda tiroidă. De asemenea, curăță sângele și previne depunerea acidului uric în articulații. Un smoothie verde , care include țelină, ajută chiar și la inflamația glandei tiroide.

2.Ceapa îmbunătățește apetitul și promovează absorbția de nutrienți, ceea ce asigură un proces de digestie mai confortabil. Consumul de ceapă are proprietăți antitumorale și antimicrobiene.

3.Semințele de in ajută la legarea și eliminarea toxinelor . În plus, semințele sunt bogate în grăsimi sănătoase: omega-3, omega-6, omega-9, care sunt o componentă necesară pentru funcționarea normală a organismului.

4.Nucile din Brazilia conțin mult seleniu, ceea ce ajută la eliminarea mercurului din organism.

5.Sfecla , ajută ficatul să elimine toxinele. Este, de asemenea, un produs care întinerește organismul – îmbunătățește starea pielii, a unghiilor și a părului.

6.Ghimbirul grăbește metabolismul , ajută ficatul, astfel încât uleiurile sale sunt adesea folosite pentru tincturi, aromaterapie și suplimente alimentare.

7.Grapefruit activează ficatul, furnizând în același timp organismului o cantitate mare de nutrienți. În plus, fructul este bogat în vitamina C, care susține sistemul imunitar.

8.Utilizarea uleiului de măsline cu suc de fructe ajută la eliminarea pietrelor din vezica biliara. De asemenea, ajută la scăderea colesterolului din sânge și vezicii biliare.

9.Sarea de mare ajută la eliminarea excesului de acizi prin urinare. De asemenea, menține echilibrul alcalin al organismului.

10.Merișoarele pot fi numite în siguranță cel mai puternic antibiotic natural și agent antiviral care curăță vezica urinară și tractul urinar.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *