Unele lucruri pot fi amânate până mai târziu și nepăsarea va fi iertată tuturor, cu excepția modei. Colecțiile de spectacole de primăvară-vară 2020 sunt deja discutate în mod activ, iar producătorii de modă și, desigur, vânzătorii vor fi primii care vor cunoaște tendințele din sezonul viitor.

Rochii , costume, pantaloni și fuste pentru tineret și birou , care vor fi purtate în 2020, puteți găsi deja în magazinele online. Este timpul să aflăm ce surprize au pregătit designerii de modă și dacă femeile vor trebui să își schimbe radical garderoba.

Stilurile generoase, voluminoase de paltoane, jachete și rochii, care subliniază surprinzător fragilitatea unei figuri feminine, sunt încă în tendință.

 

Sport chic câștigă avânt. Pantaloni, costume, tricouri Stilistii în stil sportiv sfătuiesc să se combine cu haine care sunt similare ca textură și culoare.

Se pare că imprimeul floral a câștigat inimile fashionistelor pentru totdeauna. Acestea sunt rochii romantice, în mod deliberat frivol de tineret pentru întâlniri și petreceri, precum și rochii casual mai restrânse pentru femeile mature.

Culoarea la modă a îmbrăcăminții 2020 este albastru, precum și numeroasele sale variații: de la ultramarin profund la albastru deschis.

Tricoul din dantelă este cel mai la modă decor pentru îmbrăcămintea pentru femei pentru sezonul viitor.

Pielea și denim sunt materiale atemporale și de modă. Articolele din piele la modă din noul an ar trebui să fie mate, iar blugii vor fi din nou decorați cu broderie și decor original.

Abundența de lucruri boeme și pline de farmec din colecțiile caselor de modă este completată organic de haine confortabile și practice, deoarece femeile moderne petrec mult timp la serviciu, la școală și adoră să se relaxeze frumos.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *