De o lună, Anca Serea crește și îngrijește nu cinci, ci șase copii. Ultima născută, bebelușa Leah, doarme alături de părinții săi, care au în plan să se mute într-o casă mai mare, în care numeroasa familie să se simtă confortabil și fiecare să aibă camera lui.

Mămica eroină din showbiz a bifat, zilele trecute, primul eveniment monden după nașterea celui de-al șaselea copil. Vedeta a participat la petrecerea „Elle Trends Party 2019”, demonstrând că și-a recuperat formele de odinioară.

Cum e viața cu 6 copii?, am fost curioși să aflăm. „Destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5… Destul de complicată, dar frumoasă, foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. Dorm de la 0.30 – 1.00 până la 3.00, la 3.00 se trezește Leah și stau cu ea până la 5.30 și mai dorm de la 5.30 până la 6.55, când îi trezesc pe copii și îi pregătesc pentru școală. Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte. Dar o am ajutor pe mama, fac echipă cu ea”, ne-a mărturisit Anca Serea.

Leah va dormi cu părinții în primul an de viață Cum familia s-a tot mărit de-a lungul anilor, proaspăta mămică luase în calcul transformarea unui dressing în cameră de copii. A renunțat însă la acest plan, micuța Leah găsindu-și loc în dormitorul părinților. Este o soluție temporară, întrucât Anca și Adi intenționează să își schimbe domiciliul,scrie libertatea.ro

„Nu am făcut nimic, pentru că ne-a venit ideea – sper eu, genială – să ne mutăm într-o altă casă, într-un alt cartier. Deocamdată, suntem la stadiul de proiect. Nu am modificat nimic în casă, Leah doarme cu noi în continuare și o să doarmă oricum, indiferent dacă ne mutăm sau nu. Primul an de viață va dormi cu noi în pat”, ne-a dezvăluit fosta vedetă de televiziune.

În tatonări cu botezul Leah va fi creștinată cât de curând, mai trebuie doar să se pună de acord părinții asupra datei. „Nu știm exact când va fi, Adi și-ar dori să facem botezul mai aproape de luna noiembrie, decembrie, iar eu mi-aș dori să mai prindem soare și căldură și să facem o minipetrecere în aer liber. Discutăm dacă va fi acum, la mijlocul lui octombrie sau lăsăm mai aproape de luna decembrie, să mai crească fetița”, ne-a mai spus Anca.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *