Parfumul nu este doar o aromă plăcută – el determină gusturile noastre și sunt o reflectare a personalității noastre. Mai mult, alegerea parfumului poate fi dictată nu numai de mirosul care ne place, dar și de ce situație ne pregătim. Cum funcționează? Ce merită să știți despre parfumurile pentru femei?

CUM INFLUENTEAZA PERSONALITATEA ALEGEREA PARFUMULUI

Răspunsul la această întrebare este destul de simplu. Când suntem tristi sau ne simțim rău, acest lucru se manifestă adesea în comportamentul sau în îmbrăcămintea noastră. Pentru diferite situații, purtăm și diferite ținute, uneori ne concentrăm pe elegantă, iar alteori pe simplitatea convenabilă. Dar despre parfum? Ele sunt o parte integrantă a ținutei noastre și a complementului acesteia. Și, ca urmare, alegerea parfumului ar trebui să fie dictată de exact unde mergem, ce ne așteaptă și ce vrem să exprimăm prin crearea acestei imagini.

De asemenea, nu folosiți un singur parfum tot timpul, chiar dacă vă place cu adevărat. Acest lucru este destul de monoton și nu va corespunde întotdeauna unei situații specifice. Desigur, asta nu înseamnă că ar trebui să căutați imediat arome complet diferite, care nu vă plac atât de mult. Puteți pur și simplu să cautati aromele aceleiași familii care vor fi ușor diferite.

Parfumul cu flori este cel mai popular grup de parfumuri, caracterizat prin arome delicate – de o singură floare sau un buchet întreg, deseori în combinație cu arome de fructe și orientale.

Parfum de citrice – așa cum sugerează și numele, creat pe baza de fructe citrice, cum ar fi portocala, lămâia, lime, mandarina. Acestea sunt arome ușoare și revigorante, o alegere bună pentru vară și destul de versatile.

Parfum oriental – în acest caz, se folosesc arome de condimente precum vanilie, mosc. Au o aromă plăcută – caldă, dulce și lemnoasă, de aceea pentru multe persoane li se asociază senzualitatea.

Parfumuri din lemn – Aceste parfumuri sunt, de asemenea, obținute din copaci, în principal cedru, lemn de santal și patchouli, sunt utilizate cel mai adesea în parfumurile parfumurilor pentru bărbați, dar femeilor le poate plăcea și ele.

Parfum de fructe – aici se folosesc diverse fructe (cu excepția fructelor citrice) și se obține o aromă dulce și intensă, asociată cu vara și cu soarele, ele pot fi potrivite oamenilor carismatici și energici.

Dacă ești o femeie cu suflet romantic, ar trebui să alegi parfumuri florale. Aromele cu fructe florale sunt perfecte pentru femeile extrovertite și cu o abordare optimistă a păcii și a vieții. Pentru doamnele delicate și tinere, parfumurile cu pudră florală vor fi ideale.

Dacă ești îndrăzneț și elegant, atunci ar trebui să încerci arome mai expresive și puternice, cu o nuanță clară de mosc, scorțișoară și mușchi de stejar. Aici vor fi cele mai potrivite parfumuri orientale și picante care subliniază caracterul nostru expresiv.

Dar femeia fatală? Femeile cu o astfel de personalitate sunt dominante, au încredere în sine și știu exact ce își doresc. Acest lucru este evident și în cazul spiritelor la alegere, care ar trebui să fie expresive, chiar grele și prădătoare. Mirosurile de animale și condimentele puternice vor atrage atenția multor bărbați. Parfumurile orientale cu setul potrivit de note parfumate vor fi cele mai potrivite pentru o astfel de persoană.

Femeile atletice – au și arome care sunt perfecte pentru stilul lor de viață. Activitatea fizică ridicată se reflectă în alegerea parfumului – este mirosul vântului și al fructelor dulci, ceea ce este un semn al bucuriei și al naturii active. Prin urmare, cele mai potrivite sunt parfumurile din seria de citrice.

Ce zici de nimfele umile – fetele pline de aer nepăsătoare în natură? Prin parfumerie, îți poți exprima cu ușurință feminitatea și lejeritatea. Desigur, parfumurile florale vor fi cea mai bună alegere, în special cele care conțin liliac, trandafir, crini din vale sau irisuri. Fiecare dintre aceste culori este potrivită pentru diferite situații.

De asemenea, merită să recunoaștem că perfecționiștii au propriile parfumuri. Ca personalități bine organizate, elegante, ei apreciază cel mai mult clasicii. Aromele corespunzătoare acestei individualități sunt aceleași cu ele – perfect potrivite pentru această situație particulară, subtile, dar expresive. Parfumurile florale vor fi bune aici.

Alegerea celui mai potrivit parfum pentru personalitatea ta nu este atât de dificilă pe cât ar părea. Este suficient să acordăm atenție sfaturilor noastre pentru a ne bucura de aromele care vi se potrivesc perfect.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *