Dacă vă gândiți să cumpărați o pereche de cizme UGG, vă întrebați probabil cum să alegeți modelul potrivit și la ce caracteristici ar trebui să acordați atenție pentru a nu fi înșelați. O pereche de cizme UGG de calitate vă va tine mulți ani, deci înainte de a cumpăra trebuie să luați în considerare 5 puncte cheie care vă vor ajuta să alegeți cizmele perfecte.

ȚARA DE ORIGINE
Peste 96% din cizmele UGG sunt fabricate în China, așa că, dacă aveți nevoie de UGG autentice fabricate în Australia, ar trebui să acordați o atenție deosebită etichetelor care indică locul de producție.

Cizmele UGG de „origine” australiană sunt fără îndoială cea mai bună alegere și nu numai pentru că au fost inventate în această țară. Spre deosebire de alte UGG care sunt produse în masă în fabricile de peste mări, fiecare pereche de cizme australiene autentice este realizată manual și selectată individual de către o echipă de control al calității. Verificați întotdeauna eticheta din cizmele UGG sau informațiile de pe cardul online al produsului pentru a vedea unde au fost făcute cizmele pe care le uitați.

ATENȚIE LA DETALII
Dacă investiți într-o pereche de cizme UGG, este important să vă asigurați că veți obține calitatea pe care o plătiți. Verificați-vă pantofii, acordând o atenție deosebită lucrurilor precum lipirea pe talpa cizmelor UGG (nu trebuie să existe niciodată lipici vizibil pe talpa încălțămintei), fire și găuri, zgârieturi, urme pe piele de căprioară.

Dacă există vreunul dintre aceste defecte sau deficiențe de fabricație, cizmele UGG probabil nu au o calitate atât de înaltă și nu vor avea caracteristici de performanță adecvate.

GROSIME PIELE DE OAIE
Unele cizme ugg sunt vândute la un preț atât de scăzut, încât nu ar fi plătit pentru cantitatea de calitate superioară a pielii de oaie, necesară pentru producția lor. Care este motivul unei astfel de politici de prețuri? Multe cizme UGG sunt confecționate din piele de oaie F-Grade, care este una dintre cele mai proaste disponibile în această categorie, iar în unele cazuri chiar piele de oaie sintetică.

Astfel de încălțăminte pot părea subțiri și elegante, dar nu oferă căldura și confortul inerente cizmelor ugg. Grosimea minimă a pielii de oaie folosită pentru producerea de înaltă calitate este de 16 mm.

PREȚ
Dacă sunteți în căutarea celui mai bun preț pe UGG, fiți pregătiți să obțineți ceea ce ați plătit. Uggs este unul dintre acele lucruri pe care le puteți cumpăra pentru 20 de dolari (o pereche sintetică produsă în masă, fabricată în China și proiectată pentru aproape un sezon) sau 220 $. Poate fi dificil să stabilești cât poți cheltui pe încălțăminte și cât de rentabil va fi.

Cizmele UGG originale sunt confecționate din piele de oaie a atelierului de cea mai înaltă calitate din Australia, unde condițiile de muncă sunt bune și personalul se simte excelent. De asemenea, fabricile originale din China produc încălțăminte proiectate de o companie australiană. Deși calitatea sa este puțin mai mică decât cea a cizmelor handmade, are și cele mai mari performanțe.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *