Jador nu pierde deloc vremea pe timp de carantină. Artistul băcăuan este inepuizabil și, practic, trăiește exclusiv pentru muzică.

Jador caută o fată pentru noul său videoclip

După succesul hit-ului înregistrat cu ”fratele” său, Culiță Sterp, manelistul a anunțat pe contul de Instagram că va filma un nou videoclip, iar pentru asta are nevoie de o domnișoară frumoasă și simplă.

Cântărețul a scris pe Instastory că ar avea nevoie de o fată care să facă figurație în videoclipul pe care îl filmează pe 29 aprilie în București, iar castingul îl va face chiar el, analizând fotografiile pe care le vor trimite tinerele.

Clipul va fi filmat începând cu ora 16:00 și, conform anunțului său, artistul are nevoie de o fată serioasă care să își dorească să apară în noul său proiect muzical.

„Am nevoie mâine, la ora 16:00, în București de o fată simplă și foarte frumoasă pentru videoclip. Aștept poze naturale”, a scris Jador pe Instagram.

Manelistul și Culiță Sterp, aproape 5 milioane de vizualizări la cea mai recentă piesă lansată împreună
După cum se poate vedea, artistul nu caută tinere botoxate, iar cele care își doresc să colaboreze cu el trebuie să trimită poze cât mai naturale, poate chiar fără machiaj pentru ca băcăuanul să știe ce să aleagă.

Anunțul fostului concurent de la Puterea dragostei i-a impresionat pe fani și cu siguranță a fost deja bombardat cu sute de fotografii de la fete, căci se bucură de un real succes în rândul publicului feminin, iar acum este șansa fanelor sale să îl cunoască în carne și oase.

Cine știe, poate după turnarea clipului din 29 aprilie s-ar putea să îl vedem pe cântăreț la braț cu viitoarea lui iubită, având în vedere că este în continuare singur.

Ultimul hit lansat de manelist, în featuring cu Culiță Sterp, „Am renunțat la ea”, a strâns deja aproape 5 milioane de vizualizări pe Youtube, însă succesul nu l-a îmbătat, așa că nu se oprește din a scoate melodii pe bandă rulantă,scrie stirimondene.fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *