Pandemia de coronavirus a provocat pagube semnificative și a cruțat viețile a numeroși oameni. Cu toate acestea, în această perioadă ies la iveală cele mai impresionante povești. O poveste emoționantă este și cea a doi soți din Southampton infectați cu noul coronavirus. Când unul dintre ei a fost răpus de nemilosul virus, celălalt a renunțat să mai lupte cu boala pentru a pleca alături de jumătatea sa.

Bill și Mary Dartnall erau împreună din 1950, iar povestea lor de dragoste avea să se termine 70 de ani mai târziu. Cei doi s-au iubit atât de mult, că nu concepeau viața unul fără celălalt.

Mary începuse să aibă probleme de sănătate, ceea ce era normal la vârsta ei. Medicul de familie i-a prescris un tratament care, însă, nu a dat rezultate și nu se vedea nicio îmbunătățire. S-a decis, astfel, ca femeia să meargă la spital și să stea sub supravegherea atentă a medicilor. Astfel, a fost supusă și testului de Covid-19 care, din păcate, a fost pozitiv.

Această poveste emoționantă abia acum începe. Câteva zile mai târziu de la internarea femeii, Bill a suferit un accident vascular care l-a adus alături de soția sa. În plus, și el contractase virusul. Lucrurile păreau să evolueze în cazul femeii. Însă, bucuria nu a durat prea mult și veștile rele au apărut rând pe rând. Femeia a început să se simtă din ce în ce mai rău, starea ei s-a agravat și a decedat.

Fiicele celor doi au decis că tatăl lor trebuie să știe ce a pățit Mary. Vestea, însă, a fost fulgerătoare pentru bărbat. Acesta nu a putut suporta durerea și a decis să o urmeze pe soția lui. Astfel, a refuzat tratamentul și, cinci ore mai târziu, suferința l-a răpus.

„Când i s-a spus că mama a murit, a încercat să-și smulgă masca de oxigen de pe față și le-a spus medicilor că nu o mai vrea. Efectiv a refuzat să o mai poarte. Personalul medical a continuat să îl îngrijească și, cinci ore mai târziu, a murit în somn. Tata nu a vrut să trăiască fără mama. Niciunul dintre ei nu concepea viața fără celălalt’, a spus Rosemary, una dintre fiice.

Sursa huff.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *