Având în vedere că lunile petrecute în izolare la domiciliu ne-au împiedicat să facem mișcare și au început să-și spună cuvântul asupra organismului nostru, nu puțini sunt cei care iau în calcul să apeleze la pastile pentru slăbit, din dorința de a avea cât mai curând o siluetă de invidiat. Simona Gherghe a simțit, însă, pe propria piele efectele unei astfel de decizii și a decis să dezvăluie cu lux de amănunte această experiență traumatizantă, în speranța că povestea ei va fi o lecție prețioasă pentru tinerele care se confruntă cu probleme de greutate.

Simona Gherghe a avut probleme de sănătate din cauza pastilelor pentru slăbit

Învitată în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, fosta prezentatoare TV a povestit că a început să acuze dureri cumplite de cap la scurt timp după administrarea pilulelor cumpărate de la o farmacie din Capitală. Cum situația i se agrava și niciun tratament nu părea să dea roade, frumoasa blondină a mers de urgență la spital.

În urma unor investigații amănunțite, medicii au constatat că tensiunea era inexplicabil de mare. Practic, în orice moment risca să sufere un atac cerebral care i-ar fi putut fi fatal. Chiar și acum, când au trecut câțiva ani buni de la episodul cu pricina, își reproșează că nu s-a gândit de două ori înainte să își administreze acele pastile pentru slăbit.

Calvarul prin care a trecut fosta prezentatoare TV

„Aș vrea să fac precizarea că e o poveste de acum mulți ani. Cu mintea de acum, mi-aș da două palme. Eu niciodată nu am fost un om supraponderal. M-am întors dintr-o vacanță și am simțit că mă îngrășasem puțin.

Erau 2-3 kilograme în plus, aveam 52 de kilograme. Și am zis să văd ce pot face, mergeam la sală, făceam sport, mi-am dat interesul. Am ajuns într-o farmacie, nu cu scopul de a-mi cumpăra pastile pentru slăbit, dar sunt unele firme care cumpără inclusiv plasarea produselor lor în farmacii. Sunt vizibile acolo, sub ochii cumpărătorului.

Mi-au aruncat privirea spre acele pastile și am întrebat-o pe farmacistă ce e cu ele. Mi-a spus că au mai luat și alte cliente și că au fost foarte mulțumite, mi-a spus că sunt doar pe bază de plante.

Faptul că eu le-am cumpărat dintr-o farmacie pentru mine a fost o garanție, m-am gândit că în farmacie nu îți intră orice produs. Am luat acele pastile 10 zile. După o săptămână am slăbit 7 kilograme. Ajunsesem la 45 de kilograme. Stilista mea mi-a spus într-o zi să nu mai slăbesc pentru că nu mai încăpeam în nicio măsură, nici în XS.

Nu mai aveam poftă de mâncare, îmi era foarte sete și după vreo 4-5 zile au început niște dureri îngrozitoare de cap. Am crezut că o fi vreo migrenă, dar durerea nu ceda cu nimic, cu niciun medicament.

Țin minte că dormeam și simțeam durerea în somn. Când pășeam, simțeam că-mi dă cineva cu un baros în tâmplă. Durerea de cap m-a ținut până m-am dus la spital. Mi-au luat tensiunea.

Eu am o tensiune în jur de 11 cu 6. Se spune că e tensiune de aviator, deci foarte mică. Iar medicul care mi-a luat atunci tensiunea s-a speriat, aveam 16 cu 10. E mare chiar și pentru cineva care suferă de hipertensiune.

Aceste pastile inofensive pe bază de plante mi-au dezechilibrat tot organismul. Urmările au fost foarte lungi, eu m-am chinuit vreo 6 luni să reușesc să-mi stabilizez tensiunea. Am luat aceleași medicamente pe care le ia tatăl meu, care e hipertensiv”.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *