Un tânăr a impresionat o lume întreagă cu gestul pe care l-a făcut față de mama sa bolnavă de coronavirus.

Deși medicii i-au interzis apropierea de cea care i-a dat viață, seară de seară, bărbatul recurgea la un gest prin care putea să-și piardă viața, însă care l-a adus mai aproape de femeia bolnavă.

Povestea a fost spusă pe Twiter și distribuită de milioane de oameni.

Bolnavă de coronavirus, femeia era vizitată de fiul ei
Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, din Palestina, a fost infectată cu noul coronavirus, însă femeia mai avea și alte boli, printre care leucemi. Starea ei de sănătate s-a agravat rapid și a fost transportată de urgență la spital. Medicii au interzis inclusiv rudelor să o viziteze, însă unul dintre fii ei nu a putut sta departe de ea, mai ales că nu putea afla de la nimeni cum se simțea și care era starea femeii.

Bolnavă de coronavirus, mama băiatului era pe moarte, iar medicii nu-i dădeau șanse mari de supraviețuire, însă fiul ei nu s-a dat bătut și a vegheat-o, seară de seară, de la geam. Astfel, Jihad Al-Suwaiti, în vârstă de 30 de ani, urca în fiecare seară două etaje până ajungea la fereastra salonului unde se afla mama lui, pentru a o veghea.

Deși i s-a spus de nenumărate ori să nu mai recurgă la gestul periculos, deoarece își poate pierde viața, el își veghea mama și stătea la geam până vedea că femeia adoarme. Din păcate, pe 16 iulie, femeia bolnavă de coronavirus a încetat din viață, după cinci zile de suferință.

„ Jihad era foarte apropiat de mama noastră, mai ales după ce tatăl nostru a murit, în urmă cu 15 ani. O iubea mult. Când a aflat că a murit, a fost șocat și furios. Acum pare să fi acceptat situația.”, a declarat fratele tânărului curajos care și-a vegheat mama până la moarte.

Pentru că gestul tânărului față de mama lui a impresionat atât personalul medical, cât și apropiații, povestea lui a ajuns subiect internațional și a emoționat o lume întreagă. Diplomatul ONU, Mohamad Safa, a făcut, de altfel, o postare pe Twitter pentru a relata cele întâmplate, în semn de respect pentru tânăr și familia lui.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *