Imaginile surprinse de o dronă arată dimensiunea pagubelor cauzate de cutremurul care a zguduit Turcia și Grecia, vineri, 30 octombrie.

În imaginile din Izmir, Turcia, se pot vedea clădiri prăbușite, transformate în tone de moloz, unde autoritățile caută cu disperare posibili supraviețuitori.

Bilanțul provizoriu al deceselor provocate de seism a urcat la 26, iar numărul răniților a ajuns la 804, informează CNN. Autoritățile se așteaptă că numărul victimelor să crească.

Oficialii turci spun că 24 dintre victime ar fi din zona de coastă a Turciei, iar două, un băiat și o fată, ar fi murit pe insula grecească Samoa, după ce un perete s-a prăbușit peste ei. Dintre victimele recuperate în viață dintre dărâmături, în jur de 70 până acum, 13 sunt în stare gravă, 5 intrând direct în sala de operație, iar 8 ajungând la Terapie Intensivă.

Un cutremur cu magnitudinea de 6,6 pe scara Richter s-a produs, vineri, 30 octombrie, în Marea Egee, resimțit puternic în Turcia și Grecia. Orașul turc Izmir a fost cel mai afectat. Aici, cel puțin 20 de imobile s-au prăbușit.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *