Alexandru Arșinel a suferit o intervenție la ochi, la sfârșitul lunii septembrie, iar acum se recuperează acasă. Actorul nu se teme de afecțiunile pe care le are pe cât încearcă să nu contacteze virusul COVID-19, care poate avea repercursiuni fatale în special pentru oamenii în vârstă.

Cu toate astea, fostul director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București sare în apărarea lui Dan Bittman, cu care empatizează și înțelege perfect cât de afectată este industria muzicală, dar și celelalte domenii în care este implicată arta.

Alexandru Arșinel a explicat pentru FANATIK că, în opinia sa, cel mai mare dușman al său și al tuturor oamenilor este coronavirus.

Cu toate că stă izolat de toată lumea, dat fiind faptul că în România numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, ultima raportare arătând 4.041 de cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2.

Marele actor are 81 de ani și suferă de câteva afecțiuni specifice vârstei, a suferit o intervenție la ochi pe 29 septembrie 2020, dar și un transplant la rinichi.

Alexandru Arșinel se teme de coronavirus și speră să nu contacteze virusul care poate să-i afecteze grav sănătatea. Întrebat ce părere are despre intervenția lui Dan Bittman în contextul coronavirus, care a mărturisit că s-a săturat de condițiile actuale, în exclusivitate pentru FANATIK, într-un interviu serie, actorul i-a dat dreptate.

„De recuperat, ne recuperăm, dar stăm cu aceeași grijă, că te poate apuca din altă parte, și anume acest virus care circulă. Ne operăm de o mie de lucruri, dar suntem cu gândul la această pandemie care ne poate lovi, deci liniște nu avem. Tuturor ne este teamă. Îmi pare rău că n-a ieșit, dar n-am avut, deci n-am o veste din asta bombă. Nu avem nevoie de așa ceva.

M-a surprins, probabil i-a ajuns cuțitul la os, altfel nu-l veneam pe Bittman să intervină în astfel de situație. Probabil pentru că pentru artiști, dar nu doar pentru ei, această perioadă este mai grea. Nu mai pot răbda și ies pe post (n.r. artiștii)”, a declarat marele actor pentru FANATIK.

Alexandru Arșinel a înețeles cât de supărat este Dan Bittman pe autorități și cât de exagerate consideră
că sunt măsurile luate în contextul coronavirus, lucru care afectează în mod special artiștii și actorii, iar cineastul i-a dat dreptate solistului trupei Holograf.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *