Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, este revoltata pe modul in care este gestionata pandemia de COVID in lume. Iata mesajul integral postat pe pagina de Facebook.

“A AJUNS UN VIRUS SA CONDUCA SI SA RASTOARNE PLANETA!!! SI TOATA VIATA EI!!

Oricine afla despre un cunoscut ca este bolnav sau , mai rau, ca s-a stins, indiferent in urma carei patologii, intreaba imediat :”de covid”?!

Asadar, au disparut ca prin farmec toate celelalte afectiuni severe, care pot duce la asa ceva!.Dar, care decimeaza in continuare, fapt de care nu prea se tine seama! Nu mai sint boli pulmonare, cardiovasculare, nici digestive, cancere, accidente, traumatisme, agresiuni, diabet si ciroze decompensate, suicid, toxiinfectii etc! NIMIC! Doar covid!

Intrebari :- de ce sint puse in fata exclusiv aspectele negative ( bolnavii din ATI, cazurile grave, mortii) si nu se discuta nimic despre cei 85% vindecati. Cine si ce cistiga din panica indusa cu buna stiinta?

– de ce este neindicata necropsia, stiut fiind ca justificarile cu protectia fata de medicii legisti e o poveste! Ei se pot proteja asa cum o fac si medicii infectionisti, ATI, pneumoligi, etc. Se stie ca doar prin efectuarea necroosiei se pot constata leziunile provocate de o afectiune si astfel se pot combate . Si salva vieti!”, scrie medicul Monica Pop, pe Facebook.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *