Nu mai puțin de 386 de percheziții domiciliare au loc în această dimineață pentru destructurarea unor grupări de criminalitate.

UPDATE: Digi24 transmite, live, de la casa lui Alex Bodi, că acesta tocmai ce a fost ridicat din Tunari și dus la audieri de procurorii DIICOT. El a asistat la percheziții, alături de avocatul său, care se pare că neagă acuzațiile. Perchezițiile acasă la Alex Bodi au durat patru ore.

DIICOT și Poliția Română anunță că miercuri dimineață, 11 noiembrie, au loc mega-percheziții pentru destructurarea unor rețele de trafic de persoane, cămătărie, trafic de droguri de mare risc! Printre cei vizați de ancheta procurorilor s-ar afla, conform unor surse neoficiale, și celebrul interlop Adrian Tâmplaru, precum și Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu.

Fetele racolate de interlopi erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele dintre ele fiind violate, iar altele, vândute, citează gândul.ro

În plus, Bodi și Tâmplaru au o relație foarte apropiată, Tâmplaru fiind nașul de cununie al lui Bodi, care a mai fost căsătorit de două ori înainte, după cum scrie cancan.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *