Connect-R a lămurit câteva lucruri importante într-un live făcut pe contul de Instagram. Acolo, fanii săi i-au adresat mai multe întrebări despre viața profesională, cea amoroasă, ori despre posibilele colaborări.

Artistul a fost vehement în ce îi privește pe Alex Velea și soția acestuia, Antonia, cu care nu ar colabora muzical. Se pare că Connect-R nu a uitat ce a declarat fostul lui coleg de trupă care spunea că Relu n-ar putea face niciodată trapanele pentru că nu are echipa lui de producție.

Nici Antonia nu a ieșit mai bine din această ecuație, pentru că Connect-R a spus că nu are nicio idee dacă ar fi dispus să cânte o piesă împreună cu ea. „O să mai faci vreo piesă cu Antonia? Pentru că sunați foarte bine împreună”, a fost întrebarea fanului. „Habar n-am…”, a fost răspunsul lui Connect-R, pe rețeaua socială.

La fel s-a întâmplat și la întrebările legate de o posibilă colaborare cu Alex Velea, despre care Connect-R spune că nu va exista niciodată. „Drumuri diferite. Nu mai aștepta că n-are rost” , a fost răspunsul artistului.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *