Anul viitor, Gina Pistol și Smiley vor avea dublu motiv de sărbătoare. Cei doi îndrăgostiți nu doar că vor sărbători patru ani de relație, dar își vor mări și familia. Gina Pistol urmează să nască în prima jumătate a anului 2021 și deja a început să se pregătească pentru marele eveniment.

Conform spuselor celor apropiați, Adrian Sârbu, fondatorul trustului PRO TV, va fi cel care o va boteza pe micuță. Se pare că acesta și Smiley au o relație extrem de specială, deoarece, de multă vreme, Adriam este mentorul artistului, dar și prietenul lui foarte bun.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au mărturisit persoane din anturajul lor, pentru cei de la impact.ro. Cei doi îndrăgostiți așteaptă cu sufeltul la gură să își întâlnească fetița, deoarece Gina nu avea șanse de a rămâne însărcinată.

Prezentatoarea a confirmat zvonurile legate de sarcină la sfârșitul lunii septembrie, chiar pe contul ei de Instagram. „Noi acum înseamnă TREI!
În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea, până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră”, a fost mesajul prin care vedeta de la Antena 1 și-a anunțat sarcina.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *