Mort și îngropat, un ieșean a apărut în fața casei înainte de pomana de 40 de zile. Este povestea adevărată a unui bărbat domiciliat în comuna Costuleni.

Acesta obișnuia să plece constant de acasă. Ultima oară a făcut-o în urmă cu doar câteva luni. Nu s-a mai întors de atunci, drept pentru care familia s-a alarmat și a apelat la autorități.

Oamenii legii au găsit un cadavru și au mers pe ideea că trupul îi aparține celui pe care îl căutau. Au dat vestea proastă familiei care s-a pregătit de înmormântare.

Mort și îngropat, un ieșean a apărut în fața casei cu o zi înainte de pomana de 40 de zile
Aceștia n-au ezitat prea mult, l-au plâns pe individ și l-au băgat în groapă. Totuşi, cu o zi înainte de a ţine slujba de praznic, decedatul, pe numele lui, Gabriel Luca, a apărut în faţa casei în care obişnuia să locuiască.

Mama bărbatului a fost cea care l-a văzut prima. Femeia spune că a tras o spaimă soră cu moartea la vederea fiului ei pe care îl știa decedat.

Oamenii legii și familia zic acum că nu cunosc exact al cui este cadavrul care a fost înmormântat în locul lui Gabriel Luca.

Se știe doar că trupul pe care l-au primit ca să-l îngroape a fost analizat de familia Luca. Culmea, membrii ar fi găsit ceva asemănări.

Nu i-a mirat deloc faptul că bărbatul mort era îmbrăcat diferit, față de Gabriel Luca. Într-un final, familia bărbatului a ridicat cadavrul de la IML Iași, i-au făcut priveghi și a decis să-l îngroape creștinește.

„Am luat mortul acasă, i-am făcut priveghi și l-am îngropat. I-am făcut slujbe, pomeni, tot ce a fost… S-au împlinit 40 de zile de când l-am îngropat și am zis să-i facem praznic de Sfântul Ștefan”, a spus mama bărbatului, cea care a înlemnit când l-a văzut prima pe acesta viu și nevătămat.

De fericire că trăiește și după ce și-a văzut chiar groapa și crucea în cimitir, bărbatul a mers la bar acolo unde a cinstit pe toată lumea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *