Frumoasa prezentatoare TV este una dintre cele mai apreciate prezențe mondene din România, fiind cunoscută datorită show-ului “Surprize, surprize”. Deși era o tânără la început de drum atunci când și-a început cariera în jurnalism, ca reporter și ulterior ca prezentator, Andreea Marin a ajuns să fie recunoscută pentru cariera sa în televiziune. Astăzi, vedeta împlinește 46 de ani și cu această ocazie a transmis un mesaj surpriză.

Ce a dezvăluit Andreea Marin în mesajul de ziua ei
Andreea Marin și-a surprins fanii cu decizia de a reveni în televiziune, moderând un show TV proaspăt la TVR 2. Aceasta este prezentă pe micile ecrane, în casele românilor, în fiecare zi, de luni până joi, de la orele 18:00. Activă însă și pe rețelele de socializare, vedeta și-a anunțat recent ziua de naștere printr-un mesaj emoționant. În ciuda faptului că a ajuns la frumoasa vârstă de 46 de ani, Andreei Marin nu i-ai dat acești ani. Frumoasa brunetă a reușit să se păstreze tânără nu doar la suflet, ci și în privința fizicului. Aparițiile sale sunt mereu marcate de eleganță și rafinament, dezvăluind astfel personalitatea divei.

46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *