Medicul german a spus că cei care cred teoriile conspirației ar trebui să fie dispuși să renunțe la tratamente precum ventilatoarele dacă se îmbolnăvesc. Un sondaj sugerează că o treime dintre britanici sunt atenți la vaccin.

Un medic a lansat un atac usturător împotriva anti-vaxxers(celor care sunt împotriva vaccinului) și a spus că ar trebui să fie dispuși să renunțe la tratamente dacă se îmbolnăvesc.

Geneticianul Wolfram Henn a spus că teoreticienii conspirației ar trebui să aibă o notă în care să explice de ce nu vor să primească vaccinul.

EL a PREZIS pandemia CORONAVIRUSULUI în urmă cu 30 de ani

Și a spus că persoanele care refuză vaccinul nu trebuie puse pe ventilatoare sau ajutate la terapie intensivă atunci când se îmbolnăvesc.

Comentariile au fost făcute într-un interviu acordat ziarului german Bild, unde dr. Henn a spus: „Oricine dorește să refuze vaccinarea direct, ar trebui, de asemenea, să poarte întotdeauna un document cu inscripția„ Nu vreau să fiu vaccinat! Vreau să lăsăm protecția împotriva bolii pe seama altora! Vreau, dacă mă îmbolnăvesc, să-mi las patul de terapie intensivă și ventilatorul altora”.

Medicul a spus într-un interviu separat că profesioniștii din domeniul sănătății îi vor trata întotdeauna pe cei care nu sunt de acord cu vaccinul, atunci când sunt bolnavi.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *