Bianca Drăgușanu a intrat în noul an cu dreptul. Vedeta a sărbătorit trecerea dintre ani în Dubai.

Pentru că și-a dorit din tot sufletul să termine anul într-un mod inedit, Bianca Drăgușanu a decis să intre în Anul Nou cu dreptul. Vedeta a decis să sărbătorească trecerea dintre ani în Dubai, acolo unde era și Ramona Gabor.

Bianca Drăgușanu, revelion de vis în Dubai
În urmă cu doar o seară, pe contul vedetei de Instagram au apărut mai multe fotografii și filmulețe, în care se afla alături de Ramona Gabor, dar și alte domnișoare. Se pare că Bianca Drăgușanu a sărbătorit trecerea dintre ani în Dubai, iar distracția a ținut până dimineața.

În cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu a făcut o dezvăluire șocantă. Întrebată de frumoasa brunetă dacă a fost agresată vreodată de fostul soț, fosta prezentatoarea de televiziune a declarat faptul că a fost lovită, într-adevăr, doar că nu a recunoscut niciodată până acum.

De asemenea, și fetița vedetei, Sofia, a avut de suferit, pentru că aceasta se atașase destul de tare de fostul partener de viață al Biancăi.

Andreea: Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?

Bianca: Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum

Andreea: Sofia a fost afectată? Știu că se atașase de fostul tău soț.

Bianca: Da!

Andreea:

Dar cum a reacționat când te vedea…
Bianca: Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *