Cleopatra Stratan și-a surprins plăcut fanii de pe contul de Instagram după ce, la insistențele acestora, a publicat prima imagine în care apare mama sa.

 

Deși fotografia a fost realizată pe vremea în care vedeta era doar un copil, se poate observa că mama Cleopatrei Stratan este o femeie frumoasă.

 

Artista a ținut să precizeze că aceasta este singura imagine în care o poate arăta pe cea care i-a dat viață.„Este singura poză în care o pot arăta”, scrie ea pe Instagram, în dreptul pozei cu mama sa. Chiar dacă Cleopatra și tatăl ei sunt celebri, mama vedetei a preferat mereu să rămână discretă, iar până acum nimeni nu a știut cum arată ea.

Cleopatra Stratan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edward Sanda, de aproape 10 luni de zile. Cei doi s-au cunoscut în studio, unde au compus mai multe piese, iar de la o colaborare au ajuns să aibă o frumoasă relație de prietenie, care s-a transformat într-o relație.

Cleopatra Stratan a spus cum a cucerit-o cântărețul și a povestit că modul în care o privea o făcea să se simtă minunat. „Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, mărturisea Cleopatra Stratan.

Artistul a dezvăluit că își dorește copii cu Cleopatra Stratan. După ce Edward Sanda a făcut publică o postare pe contul lui de Instagram, reacțiile au început să apară din partea internauților întrebându-i când vor deveni și părinți.„Îți dorești un bebe cu Cleo?”, a comentat un fan la postarea lui Edward Sanda. La scurt timp, artistul a răspuns că își dorește în viitor copii cu Cleopatra Stratan. „Normal! Peste ani va apărea și Cledwțul sau Cledwța”,a spus cântărețul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *