Victor Slav și-a surprins fanii de pe Instagram după ce a făcut publică prima fotografie alături de femeia cu care se iubește de un an și jumătate. Fostul prezentator TV a decis ca în 2021 să-și facă cunoscută relația, semn că cei doi se înțeleg de minune.

Un detaliu a fost remarcat de urmăritorii lui Victor Slav, în ce o privește pe frumoasa lui iubită. Unele voci spun că actuala parteneră a vedetei seamănă izbitor de mult cu mama copilului său, Bianca Drăgușanu.

În dreptul fotografiei în care apare alături de iubita lui, fostul prezentator a scris un mesaj care arată legătura strânsă dintre ei. „Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune”,a scris Victor Slav pe Instagram.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar cei doi îndrăgostiți au fost copleșiți de aprecieri și comentarii.

Totuși, unii dintre internauți dau de înțeles că iubita lui Victor Slav seamănă cu Bianca Drăgușanu. „Tot pe stilul…”, „Tu sigur ai un tip de femeie”, „Wow”, „Frumoșilor”,sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îl urmăresc pe fostul prezentator de meteo.

Victor Slav, declarații despre iubita lui
În cadrul unui interviu, fostul prezentator de televiziune a vorbit despre fiica sa, Sofia, dar și despre relația pe care o are la momentul actual cu Ela. Se pare că Victor Slav se iubește cu o domnișoară de mai bine de un an de zile. Chiar dacă cei doi îndrăgostiți nu postează fotografii pe conturile de socializare împreună și nici nu afișează prea des, iubirea dintre ei pare a fi una ca în filme.

„Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, spunea fostul soț al Biancăi Drăgușanu, în luna noimebrie a anului trecut.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *