Diana Şoşoacă s-a arătat încântată de aglomerația de la slujba de Bobotează de la Constanța și l-a felicitat pe ÎPS Teodosie.

Diana Şoşoacă, senator AUR, a intervenit în direct la România TV după aglomeraţia de Bobotează de la Constanța, acolo unde mii de oameni au luat parte la slujbă și s-au îngrămădit pentru a prinde sticlele cu apă sfințită.

”Libertatea religioasă nu poate să fie ingradită. Este un drept sacral. Felicit toți oamenii care s-au dus acolo. România trebuie să intre în normalitate. Ce se întâmplă acum în România e doar o statistică din pix a unor autorități total incompetente, DSP și DSU, care doar au indus panică fără nicio bază. Nu avem anchete epidemiologice. România a trecut și prin ciumă, gripe și războaie. În 2019 gripa a omorat mai mulți decât Covidul. Nu avem de unde să știm de ce au murit acei oameni. (…) Mulțumesc lui ÎPS Teodosie pentru că a fost cea mai importantă personalitate din România care a militat pentru libertatea credinței și conștiinței oamenilor”, a declarat Diana Şoşoacă.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *