Situație disperată la Baia Mare, acolo unde un bebeluș a fost abandonat lângă un tomberon. O femeie a găsit copilul, luni seara, părăsit lângă un tomberon din Baia Mare. Cea care l-a găsit a făcut o faptă bună și l-a luat pe cel mic acasă, unde l-a îngrijit așa cum a știut ea mai bine. L-a hrănit, l-a spălat și l-a schimbat. Femeia a alertat autoritățile, cu privire la cazul micuțului abandonat de familie.

Nu a apărut nimeni care să-l revendice pe copil, iar oamenii s-au mobilizat pe rețelele sociale, unde au distribuit o fotografie cu cel mic, rugând ca toți care au vreo informație despre copil să anunțe autoritățile competente.

Bebelușul era învelit într-o cârpă și lăsat în voia sorții. Femeia care l-a găsit, i-a auzit plânsetele, s-a apropiat de ghena de gunoi, iar atunci l-a văzut pe cel mic, care are circa șase luni de viață.

“Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie a găsit un bebeluş, lângă un tomberon, în spatele unui imobil. Apelanta ce a găsit bebeluşul l-a dus la domiciliul său l-a spălat, i-a dat să mănânce, după care a sunat organele de poliţie.”,a transmis Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Oamenii s-au mobilizat pe Facebook: ”Copil găsit la containere. Va rog postați. Poate îl recunoaște cineva”,este mesajul lui Şteți V. Sorin, care circulă în mediul online.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *