Cum arată mama Nicoletei și Iulianei Luciu. Nicoleta și Iuliana Luciu nu mai au nevoie de prezentare, frumusețea și inteligența lor fiind apreciată de toată lumea.

Cu toate acestea, mama celor două surori este o prezență mai retrasă, care nu își afișează viața public, cel puțin până acum.

Cu ocazia zilei de naștere, mama celor două fete s-a pozat alături de Nicoleta și Iuliana Luciu și a postat imaginea pe Instagram, unde a ajuns virală.

Nicoleta și Iuliana au fost mereu apariții de senzație în showbiz-ul românesc, însă mama acestora a preferat mereu să stea retrasă, departe de lumina reflectoarelor.

Surorile Luciu seamănă foarte bine una cu cealaltă, însă au moștenit frumusețea de la mama lor. Cea care le-a dat viață s-a lăsat fotografiată și imaginea a ajuns virală pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, mama noastră frumoasă! Să fii sănătoasă! Te iubim foarte mult! ❤️❤️❤️”, a scris Iuliana Luciu în dreptul postării!

Mama Luciu e la fel de aranjată și de cochetă precum fiicele sale și se bucură de o frumusețe naturală, fără intervenții chirurgicale.

Selfie-ul cu surorile Luciu alături de mama lor a fost postat pe rețelele de socializare, alături de un mesaj de apreciere față de cea care le-a dat viață.

Cum arată mama Nicoletei și Iulianei Luciu

Nicoleta Luciu a surprins pe toată lumea în 2011 când a născut tripleți pe care i-a botezat Kim, Kevin și Karoly. Nicoleta Luciu devenise mamă în 2008 când a născut un băiețel.

Din acel moment vedeta a rărit aparițiile TV și s-a dedicat în totalitate vieții de familie, fără să uite de fanii săi. Pentru aceștia a pregătit mereu postări pe Facebook, pentru a fi sigură că fanii îi sunt mereu aproape și puși la curent cu toate noutățile din viața vedetei, potrivit fanatik.ro

 


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *