Tragedie în lumea televiziunii din România. Victor Țăruș a murit. Acesta a fost realizatorul emisiunii ”Pescar hoinar”. Victor Țăruș a prezentat emisiunea de mai bine de un deceniu, oferind cele mai bune ponturi despre pescuit.

Emisiunea lui Victor Țăruș era apreciată de pescarii din întreaga țară. Amatori sau profesioniști, cu toții primeau informații proaspete de la campionul la pescuit .

Anunțul decesului a fost făcut de către un bun prieten și colaborator al acestuia, Dan Pavaloiu . Nu se cunosc cauzele decesului realizatorului TV, potrivit wowbiz.ro

„Mi-ai spus mereu că ai fi vrut să faci mai multe pentru natura sălbatică a României. Ce nu ai reușit tu, o să încercăm să facem noi! Adio Victore…”, a transmis Dan Pavaloiu.

„Ce ai avut cu Victor Tarus, Doamne?! Ai băgat știuci prin rai și nu aveai cine să ți le prindă și cine să scrie despre ele? Ți-o trebuit un pescar hoinar? Drum lin pe ape și fir întins prietene care mi-ai facut zilele de weekend mai fericite…si m-ai învățat despre tainele pescuitului cu emisiunile tale superbe…”, a comentat unul dintre prietenii lui Victor Țăruș, îndurerat la aflarea veștii.

Victor Țăruș, campion la pescuit

Victor Țăruș era inginer silvic de profesie, cu specializare în „ape de munte şi creşterea păstrăvului”, potrivit antcariatbazar.ro.

De asemenea, acesta a fost editor al revistei „Pescarul” (din 1990), „Pescar modern” (din 1993), „Pescar la Crap” (2007) si „Prieten cu Natura” (2008) dar și al multor cărți despre pescuitul sportiv, printre care amintim „Pescuit din Deltă în Carpaţi”, „Cu lanseta pe ape de munte” sau „Peşte gătit”.

Totodată, a fost protagonistul emisiunilor televizate „Fir întins!”, „Pescar isteț” si „Pescar hoinar”, dar și al emisiunii radio „NADA”. A organizat mai multe competiții sportive, printre care „Cârligul de Aur” și „Crapul de Aur”.

Între anii 1990 și 1995, Victor Țăruș a fost vicepreședinte pentru pescuit al Asociației Pescarilor din APVS – Romania, iar din 2005 președintele Federației de Pescuit Sportiv din România.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *