O vedem mereu cu zâmbetul larg pe buze, însă în suflet ascunde o mare suferință. Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi. Bruneta, îngenuncheată de durere după moartea bunicii. De necrezut ce a povestit.

Andreea Mantea se numără printre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. O femeie frumoasă din cap până în picioare, mereu cu zâmbetul larg pe buze și plină de entuziasm, viața i-a dat o mare lovitură celebrei brunete în clipa în care și-a pierdut bunica. Ori de cât ori are ocazia, vedeta merge la cimitir, la căpătâiul ființei dragi și își deschide sufletul.

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi! Bruneta, îngenuncheată de durere după moartea bunicii
Așa s-a întâmplat și recent, când, îngenuncheată de dorul bunicii sale, Andreea Mantea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Bunica a fost pentru frumoasa brunetă ca cea de-a doua mamă, motiv pentru care pierderea ei a zdruncinat-o din temelii. Cu ochii în lacrimi, prezentatoarea TV și-a amintit cu drag mai multe momentele alături de ființa dragă, dar mai ales, lecțiile pe care le-a învățat de la aceasta.

Cel mai mare regret al vedetei este faptul că bunica nu l-a cunoscut pe David, fiul său. Andreea Mantea și-ar fi dorit enorm de mult ca ființa iubită să vorbească cu micuțul, să fie lângă el, să se joace și să-l învețe ce a învățat-o și pe ea.

”Mereu am simțit-o pe mamaia ca pe mama mea. Mama se supără dacă vede asta! Am simțit că am două mame!(…) Mult! Îmi lipsește foarte mult, îmi lipsește enorm, pentru că aveam curajul să-i spun orice. Tot, tot! Non stop îmi lipsește, non stop, non stop, non stop. Să vorbesc cu ea, să stea cu David, să-l cunoască pe David, să vorbească cu David, să-l învețe și pe el ce m-a învățat pe mine, să nu știu, să vorbesc cu ea, să mă duc la ea, să stau cu ea, să o aud, să o văd, să o simt, să facă ceva, să mă certe, să mă certe când greșesc, wow ce mă certa.”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Mantea: ”Pentru că dacă ea nu mai e, mă duc acolo și spun acolo”

Cu toate că este prinsă în diverse proiecte și filmări, Andreea își face întotdeauna timp pentru a merge la cimitir, la bunica sa. Îi povestește toate problemele care o apasă, plânge, îi spune ceea ce simte, prin ce trece și știe că ființa dragă este alături de ea, de Sus, din Ceruri. Ba chiar susține că bunica o ajută de acolo de unde este și nu o va uita niciodată.

”Ai văzut cum merg oamenii la psiholog, se duc și spun tot la psiholog, eu mă duc la ea și îi spun tot, încă, și acum. Pentru că dacă ea nu mai e, mă duc acolo și spun acolo, că nu am unde, și-i povestesc ei tot, și-i spun, și-i spun. Știi ce cred, că ea în continuare mă ajută. Sunt multe lucruri pe care unii oameni nu le-ar crede dacă le spun”, a mai mărturisit Andreea Mantea.
Sursa spynews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *