Cel mai nou partid intrat în Parlamentul României a fost aproape de a se rupe! George Simion a dezvăluit tot ceea ce s-a întâmplat imediat după alegerile parlamentare.

AUR, aproape de a se rupe
AUR a fost aproape de scindare imediat după alegerile parlamentare. Liderul formaţiunii, George Simion, a făcut dezvăluiri complete. Copreşedintele partidului îi acuză pe cei din servicii că au demarat o operaţiune de spargere a Alianţei pentru Unirea Românilor. Mai mult, ar fi avut şi “o linie specială” în acest sens.

”Sistemul e deranjat de AUR, încearcă să ne găsească fel de fel de chichițe, pentru că nu suntem șantajabili. Suntem singurii care ținem cu interesele românilor, care spunem că avem o cale de a rederesa economic această țară, cu resursele naturale ale României.

Am primit semnale că anumite servicii de informații au o linie specială să se ocupe de AUR. Nu mă refer la toate serviciile secrete, ci la șefi. Șefii serviciilor secrete sunt numiți politic și sunt în curtea președintelui”, a spus George Simion, duminică seară, la Antena 3.

George Simion neagă că ar fi anarhişti în AUR
George Simion neagă că ar fi anarhişti în AUR. „Noi nu suntem anarhiști, ne dorim ordine în stat. Nu mă ocup eu cu înregistrări, dar trag un semnal de alarmă pentru că din câte știam, trăim într-o democrație.

Din păcate, libertățile și drepturile fundamentale, soarta presei sunt mult mai precare decât în anii 90”, a mai spus Simion.

Liderul AUR a mai spus că din prima zi de după alegeri a început operațiunea de încercare a spargere a partidului, susţinând că anumiţi parlamentari ar fi fost contactaţi fie direct de servicii, fie prin intermediul altor parlamentari.
Sursa capital.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *