Cazul sopranei Maria Macsim Nicoară a luat o întorsură neașteptată la mai bine de 2 luni de când artista a murit. Anchetatorii din Iași iau în calcul o altă ipoteză în cazul soțului vedetei, pianistul Codrin Constantin Nicoară.

Procurorii au schimbat în urmă cu numai câteva zile calitatea în care este anchetat soțul artistei care a murit la finalul lui 2020. Mai exact, bărbatul va fi cercetat pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, calitatea sa fiind cea de suspect.

Asta înseamnă că pianistul Codrin Nicoară va fi audiat de către judecătorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași pentru o infracțiune destul de gravă. Soțul regretatei soprane Maria Macsim Nicoară va trebuie să demonstreze că a fost un accident casnic, nu unul intenționat.

Soțul sopranei Maria Macsim Nicoară, anchetat în calitate de suspect
Decizia a fost confirmată de judecătorii din Iași, care au precizat că ancheta este în continuare în desfășurare. Cercetările continuă pentru a se afla cu exactitate cum a avut loc accidentul casnic din primăvara lui 2020, când Maria Macsim Nicoară a căzut pe scări.

„Da, este adevărat, în acest caz, persoana are acum calitatea de suspect. Infracțiunea vizată de procurorul de caz este cea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Cercetările continuă”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Mihaela Apostol, notează bzi.ro.

Ancheta s-a desfășurat cu foarte mare dificultate până acum din cauza faptului că mezzosoprana nu a putut oferi anchetatorilor detalii despre circumstanțele în care a căzut pe scări, la începutul lunii mai 2020.

Soprana din Iași a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce ore bune a zăcut în agonie. Din păcate, starea de sănătate a artistei nu s-a ameliorat nici după ce a ieșit din comă, Maria Macsim Nicoară luptând câteva luni bune pentru a se recupera.

„Pacienta în vârstă de 52 de ani avea un traumatism cranio-cerebral, fiind în comă, cu scor de comă Glasgow 5, cu hematom temporal stâng.

Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD, care a intubat-o și a transportat-o la Secția de Neurochirurgie, în sala de operație. Rudele au declarat că pacienta a căzut pe scară seara și s-a lovit la cap”, spuneau reprezentanții SMURD la momentul respectiv.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *