Andreea Bălan a mărturisit că se vede din nou căsătorită, deși a divorțat în urmă cu foarte puțin timp de actorul George Burcea, alături de care are două fetițe. Artista este decisă să îmbrace a doua oară rochia de mireasă.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, alături de noul ei partener de viață. Vedeta nu regretă nimic și este foarte fericită în compania lui Tiberiu Argint, dovadă că nu spune „Nu” unui nou mariaj.

Frumoasa blondină consideră că este tânără și se poate gândi la o nouă căsătorie, visând să ajungă în fața altarului pentru a doua oară. Andreea Bălan își dorește acest lucru, precizând și când ar putea avea loc marele eveniment.

Andreea Bălan, din nou la altar? Ce spune despre o altă căsătorie
„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva.

Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea „Star Matinal”, notează spynews.ro.

Dezvăluirea cântăreței i-a luat prin surprindere pe fani, care în momentul de față sunt convinși că a fost cerută în căsătorie. Vedeta își vindecă rănile din trecut alături de Tiberiu Argint, bărbatul cu care pare să fie pe aceeași lungime de undă.

Cei doi se potrivesc de minune și petrec foarte mult timp împreună ori de câte ori au ocazia. Nu lipsesc vacanțele în doi în țară, dar și în străinătate, semn că artista și-a găsit fericirea în brațele actualului partener de viață.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu s-au mutat împreună până în prezent, fiicele sale fiind încă străine de relația sa amoroasă. Copilele nu l-au cunoscut pe iubitul mamei lor, lucru pe care blondina l-a spus clar și răspicat după separarea de George Burcea.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. Sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic.

Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, spunea recent vedeta la Xtra Night Show.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *