Andreea Mantea a pus pe toată lumea pe jar după ce s-a afișat la un Baby Gender Reveal (n.r. – o petrecere în cadrul căreia viitoarea mămică află ce sex are bebelușul său). Internauții au crezut că moderatoarea de la Kanal D așteaptă, de fapt, al doilea copil.

După ce Andreea Mantea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la o petrecere în cadrul căreia s-a aflat sexul unui bebeluș, internauții au luat-o razna.

Derutată de hainele negre pe care le-a purtat vedeta la eveniment și ascunse pe sub o vestă din blană, o internaută a simțit nevoia să afle dacă nu cumva prezentatoarea de la Kanal D este din nou însărcinată. „Ești însărcinată” i-a spus aceasta, fără să mai adauge și semnul întrebării, cu toate că aceasta chiar era o întrebare.

Andreea Mantea nu i-a răspuns curioasei, însă din postarea vedetei reiese doar faptul că aceasta a fost prezentă la petrecerea respectivă, fără a avea vreo implicare și fără a fi însărcinată, chiar dacă acum ar avea toate motivele din lume să mai facă un copil: are alături un bărbat care o iubește, iar fiul ei, David, este destul de mare acum, așa că ar fi un frățior pe cinste!

Andreea Mantea negociază cu Antena 1
Una dintre cele mai simpatice prezentatoare de la Kanal D pregătește o mutare de zile mari pe piața media din România. Andreea Mantea s-ar afla în tratative intense cu rivalii televiziunii cu care are contract. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de ultimă oră.

Andreea Mantea se pare că s-a hotărât să facă o schimbare în viața ei profesională și, de ceva timp, ar fi început să negocieze cu rivalii televiziunii Kanal D un mega-transfer media. Din câte se pare, vedeta de la Kanal D ar ”vâna” postul de prezentator al emisiunii ”Mireasa” și ar trata intens cu șefii Antenelor obținerea acestui post.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *