Irinel Columbeanu a vorbit, de curând, despre ocupația Monicăi Gabor din America, acolo unde locuiește acum alături de Mr. Pink și își crește copilul.

Deși acum 11 ani divorțau cu scandal, Irinel și Monica au început în timp să se înțeleagă foarte bine și acum sunt prieteni. Potrivit declarațiilor lui Irinel Columbeanu, Monica lucrează ca profesoară suplinitoare în State.

Totodată, fostul milion a ținut neapărat să sublinieze faptul că atunci când s-au cunoscut, vedeta deja avea o educație aleasă, dată de părinții ei.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână.

Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață.

Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină.

Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit Irinel Columbeanu în noua emisiune a lui Cristi Brancu de la Prima Tv.

Ce relație are Irinel cu Ms. Pink
Mai mult, fostul om de afaceri a menționat că se înțelege bine cu actualul iubit al Monicăi și este bucuros că fiica sa are parte de o educație bună. Pe lângă aceste lucruri, Irinel consideră că Mr. Pink este un om onest.

„Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”, a mai spus Columbeanu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *