Nelu Ploieșteanu era internat din data de 13 martie la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul, infectat cu SARS-COV-2, a fost intubat, după ce a ajuns la spital cu o saturație a oxigenului de 50%, în timp ce plămânii săi au fost afectați în proporție de 70%. Medicii spuneau despre starea cântărețului că este una critică.

Nelu Ploieșteanu a mai avut o singură dorință înainte de a fi intubat! Iată ce a rugat-o pe fiica lui să facă pentru el: „Spunea că e tare supărat că…”

Înainte de a fi intubat, cunoscutul lăutar a mărturisit că are un mare regret. Mai exact, artistul i-a dezvăluit fiicei sale că îi pare rău că nu a ajuns să aprindă o lumânare la mormântul fiului său, pentru că județul Ilfov se afla în carantină la vremea respectivă.

Cu toate astea, Nelu Ploieșteanu a rugat-o pe fiica sa să-i pună o lumânare din partea lui, atunci când restricțiile se termină.
Momente cumplite pentru soția lui Nelu Ploieșteanu! A ajuns de urgență la spital: „Săraca femeie…”

„Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira.

Doliu în lumea artistică. Vestea tristă a morții marelui artist a fost dată de jurnalista Mara Bănica, cea care a și anunțat acum ceva timp că lăutarul este în stare gravă, fiind internat cu coronavirus.

”Speram sa nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa ti Odihneasca sufletul in Rai! 🥲🥲🥲”, este mesajul plin de tristețe, transmis pe Facebook de Mara Bănică.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *