Andreea Marin este una dintre puținele personalități publice care nu mai are nevoie de nicio introducere.

S-a făcut remarcată în urmă cu două decenii, pe când era prezentatoarea emisiunii „Surprize, surprize”, cu care a reușit să doboare recorduri de audiență. Toată lumea o recunoaște după zâmbet și după atitudinea pozitivă, însă puțini știu că Andreea Marin ascunde în adâncul sufletului ei o mare durere, poate cea mai mare! Prezentatoarea TV și-a pierdut mama în urmă cu 37 de ani, iar de atunci parcă și o bucățică din sufletul ei a murit.

Mama jurnalistei a fost implicată într-un accident rutier extrem de grav, care i-a adus sfârșitul.

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul rutier: „M ama a sărit ca să ne apere pe noi”
Cu tristețe și vizibil afectată și acum, Andreea Marin a povestit despre cumplitul accident care i-a răpit mama. Vedeta povestea că se întorceau de la mare, unde petrecuseră un concediu relaxant, însă soarta a fost potrivnică.

Au fost implicați într-un grav accident rutier, care s-a soldat cu o tragedie.
Vedeța își amintește și acum detaliile cumplite: tatăl ei a fost aruncat din mașiă, iar mama ei a sărit să o protejeze. Din nefericire, lovitura a fost pe partea femeii, care grav rănită, și-a dat ultima suflare în cele din urmă.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi.

Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a declarat Andreea Marin la un post de televiziune.

Cum și-o amintește Andreea Marin pe mama ei: „D acă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic”
Și acum o simte pe mama ei. Femeia obișnuia să o atingă cu palma pe frunte, iar Andreea Marin recunoaște că și acum poate să simtă acea atingere, acea căldură, o senzație pe care vrea să i-o ofere și fiicei sale, Violeta.

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta”, a mai spus jurnalista.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *